Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana. Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę.
Skład
Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk woda mechanicznie odkostniony łosoś (Salmo salar)* 26% koncentrat pomidorowy ryż olej roślinny rzepakowy cebula sól cukier ocet spirytusowy przyprawy mąka pszenna ekstrakt z papryki *Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Wartości odżywcze
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
773 kJ/186 kcal
Tłuszcz
13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,2 g
Węglowodany
12 g
w tym cukry
3,8 g
Białko
4,8 g
Sól
1,4 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 0 Maks. temp. °C: 25 Wymiar liczbowy: 135 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Cechy: Poznaj Dobrą Żywność Rozmiar opakowania: 135 Jednostka (tekst opisowy): g