Surf Color Tropical Lily & Ylang Ylang Proszek do prania 280 g (4 prania)

2099000388377

8710908521072

Nowy produkt

Oferta limitowana czasowo:

3,49 zł / 327g

3,95 zł

10,68 zł / kg
Dostępne: 3 Produkty

- +

 
Więcej informacji
Dozowanie produktu
110 ml = 70 g

Programy z praniem wstępnym: dodaj dodatkowo 100 ml. Pranie ręczne: 100 ml na 10 litrów wody, rozpuść całkowicie. Po użyciu dokładnie umyj i osusz ręce. Jak w przypadku wszystkich detergentów, jeżeli masz uszkodzoną lub wrażliwą skórę, unikaj przedłużonego kontaktu. 6/8 kg maxi pralki: dla dużych pralek dodaj co najmniej 30 ml dodatkowo na każdy załadunek pralki.

Wskazówki pielęgnacyjne:
- zawsze przestrzegaj instrukcji prania podanych na metkach ubrań
- nie używaj tego produktu do prania wełny i jedwabiu
- jeśli obawiasz się utraty koloru, stosuj krótki cykl prania i pierz kolory osobno stosując odpowiedni produkt
- nie namaczaj ubrań skórzanych, z metalowymi elementami lub ognioodpornych
- nie pierz odzieży ognioodpornej w temperaturze powyżej 50°C
www.cleanright.eu
Stopniowo uwalniający się zapach, zaskoczy Cię wyszukaną kompozycją nut kwiatowych i podkreśli bajeczną czystość twoich ubrań.
Proszek do prania
Działa drażniąco na oczy. Chronić przed dziećmi. W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać. W przypadku utrzymywania się działania drażniącego na oczy: Zasięgnąć porady/zgłosić się pod opiekę lekarza.
Proszek do prania kolorowych ubrań o zapachu tropikalnej lilii i ylang ylang.
 
Skład
5-15%: anionowe środki powierzchniowo czynne
<5%: enzymy, niejonowe środki powierzchniowo czynne, rozjaśniacze optyczne, kompozycja zapachowa, fosfoniany, polikarboksylany, zeolity
Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool
 
Pozostałe informacje
wykrzyknik: Uwaga
Wymiar liczbowy: 280
Rozmiar opakowania: 280
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 użyć/użycia

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu