FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g (6 porcji)

2099000074041

5905009021832

Nowy produkt

10,99 zł / 564g

19,48 zł / kg
Dostępne: 18 Produkty

- +

 
Więcej informacji
*(-6°C): 4 dni
**(-12°C): 3 tygodnie
***(-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika).

Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać!
Skąd pochodzą nasze składniki?
Nie mamy tajemnic.
Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
Ciasto francuskie. Produkt głęboko mrożony.
 
Skład
Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Barwniki: Nie zawiera
Wzmacniacze smaku: Nie zawiera
Aromaty: Nie zawiera
mąka pszenna
woda
masło
sól
 
Wartości odżywcze
na 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1412 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 17,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11,4 g
Węglowodany 39,3 g
- w tym cukry 0,7 g
Białko 5,9 g
Sól 0,7 g

 
Pozostałe informacje
Maks. temp. °C: -18
Wymiar liczbowy: 450
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Niemczech z surowców krajowych i importowanych
Cechy: 100% naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
Rozmiar opakowania: 450
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 6 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 6 rozwałkowanych porcji ciasta.
Piec w piekarniku: Piekarnik: Wyjmij porcję ciasta do rozmrożenia (na około 10 minut). Rozgrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciast. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - ciasto z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strudel. Od postaci zamrożonej

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu