Makarony Polskie Zacierka Makaron 2-jajeczny z kurkumą 250 g

2099000021311

5903077000018

Nowy produkt

 
Więcej informacji
Przechowywać w miejscu suchym, przewiewnym i zacienionym.
Makarony Polskie to najprawdziwsze makarony z mąki z ziaren zbóż dojrzewających w promieniach letniego słońca. To uchwycenie smaków zapamiętanych z dzieciństwa, za którymi tak bardzo tęsknimy. Tworzymy je z wielką pasją i starannością. Wkładamy w nie całą naszą wieloletnią wiedzę, doświadczenie i serce. Doskonała jakoś dla Ciebie i dla tych, których kochasz...
Makaron jajeczny zacierka z kurkumą.
 
Skład
Pszenica: Zawiera
Jaja: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka z pszenicy zwyczajnej
masa jajowa pasteryzowana (9%)
kurkuma (0,1%)
 
Wartości odżywcze
W 100 g produktu
Wartość energetyczna 1558 kJ/367 kcal
Tłuszcz 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 75 g
w tym cukry 2,4 g
Białko 12 g
Sól 0,02 g

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: 9-15 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 9-15 min na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać. Od temperatury otoczenia

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu