Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. Makaron nitka z jaj przepiórczych
Skład
Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk semolina - mąka z pszenicy durum mąka z pszenicy zwyczajnej pasteryzowana masa jajowa 10,7% (odpowiada proporcji 12 jaj na 1 kg mąki) woda kurkuma - przyprawa
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1554 kJ / 367 kcal
Tłuszcz
2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,8 g
Węglowodany
69,5 g
w tym cukry
3,6 g
Błonnik
3,5 g
Białko
14,4 g
Sól
0,06 g
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 250 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce 12 jajeczny 3-5 min Medal Europejski edycja 2007 Dobra Marka 2013 Złoty Laur Konsumenta 2009 Rozmiar opakowania: 250 Jednostka (tekst opisowy): g Gotować we wrzątku: Gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu) przez 3-5 min., od czasu do czasu mieszając. Od temperatury otoczenia