Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. Makaron Wałkowany 2 jajeczny - Gniazda Wstążki
Skład
Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk semolina - mąka makaronowa z pszenicy durum pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki) woda
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1555 kJ / 367 kcal
Tłuszcz
3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,9 g
Węglowodany
70 g
w tym cukry
3,4 g
Błonnik
3,2 g
Białko
13,4 g
Sól
0,03 g
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 400 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce Medal europejski edycja 2004 Złoty Laur Konsumenta 2009 Rozmiar opakowania: 400 Jednostka (tekst opisowy): g Gotować we wrzątku: Gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu) przez 8-10 min, od czasu do czasu mieszając. Od temperatury otoczenia