Knorr Danie Makaron Gulasz 60 g

2099000047571

8714100683200

Nowy produkt

5,35 zł / 55g

97,88 zł / kg
Dostępne: 10 Produkty

- +

 
Więcej informacji
1 porcja zawiera**: 884 kJ 211 kcal 11%*
w 100 g: 340 kJ / 81 kcal

*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji produktu - 260 g.
Sposób przygotowania:
1. Zalej porcję wrzątkiem do poziomu oznaczonego wewnątrz kubka.
2. Dokładnie wymieszaj.
3. Przykryj wieczkiem i odstaw. Gotowe do spożycia po ok. 5 min.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Makaron z sosem gulaszowym.
Może zawierać seler.
 
Skład
Seler: Zawiera
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Wielkie litery
konserwanty: Nie zawiera
Informacje o dodatkach: pozostały tekst: Bez konserwantów i dodatku glutaminianu sodu.
makaron (61%) (mąka PSZENNA semolina, białko JAJA)
skrobia
aromaty (w tym MLEKO)
cebula (4%) (w tym prażona 0,9%)
ziemniaki
sól
mięso wołowe (2,8%)
koncentrat pomidorowy (2,5%)
tłuszcz palmowy
papryka
czosnek
kminek
pietruszka korzeń
czerwona papryka (1,4%)
cukier
maltodekstryna
ekstrakt drożdżowy
preparat serwatkowy (z MLEKA)
LAKTOZA
majeranek
maka PSZENNA
sok z buraka czerwonego
białko JAJA
 
Wartości odżywcze
przygotowanego dania 100 g1 porcji dania**%* w porcji**
Energia340 kJ884 kJ11%
Energia81 kcal211 kcal
Tłuszcz 0,8 g2,1 g3%
w tym kwasy nasycone 0,3 g0,8 g4%
Węglowodany 15 g39 g15%
w tym cukry 1,4 g3,6 g4%
Błonnik <0,5 g<0,5 g
Białko 3,2 g8,3 g17%
Sól 0,95 g2,5 g42%
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji produktu - 260 g.

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 60
Cechy: bez konserwantów i dodatku glutaminianu sodu
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji produktu - 260 g.

23 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu